Методичне об'єднання практичних психологів ЗДО та ЗЗСО міста

В рамках методичної підтримки працівників психологічної смужби міста 18.12.2019 на базі КУ ІРЦ Селидівської міської ради відбулося методичне об’єднання практичних психологів навчальних закладів  за темою «Психологічний супровід інклюзивної освіти: досягнення та виклики».
Директором Інклюзивно-ресурсного центру, Сахновською Юлією Володимирівною розкриті питання роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами та складання індивідуальної програми розвитку.
 Робота кипіла, фахівцями були відпрацьвані  практичні завдання які  направлені на закріплення знань з  алгоритму організації інклюзивного навчання, ролі ІПР в питанні навчання дитини, функціональних обов’язках психологів в рамках психологічного супроводу дитини з ООП та проведення корекційно-розвивальних занять, які були висвітлені директором КУ ІРЦ.
Своїм  досвідом роботи з впровадження інклюзивного навчання,  роботи Команди психолого-педагогічного супроводу та враженями  з нами поділилась практичний психолог ЗДО№ 32 «Топольок» Фокіна Ольга Сергіївна.
Дякую всім за співпрацю. Бажаємо успіхів у впровадженні інклюзивної форми навчання, бо це дуже сладна, але важлива робота!!!