Впровадження відновних практик

За ПІДТРИМКИ  департаменту освіти і науки ДОДА, в межах Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Урядів Данії, Швеції та Швейцарії, в рамках СПІВПРАЦІ з Донецьким обласним навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти для 22-х КЕРІВНИКІВ психологічних служб міст, районів, ОТГ Донецької області. 
Учасниками тренінгу від міста Селидове стали методист ММК Молчанова Альона Володимирівна та практичний психолог  Гірницької ЗОШ І-ІІ ст. №18 Птиця Тетяна Миколаївна.
ПЕРШИЙ тренінговий модуль проходив 4 дні – з 17.09.2019 по 20.09.2019 , на якому фахівці опрацювали «АЛЬТЕРНАТИВНЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ СПОРІВ:БАЗОВІ НАВИЧКИ" 
З 22.10. по 24.10.2019 року ДРУГИЙ ЕТАП тренінгового курсу «МЕДІАЦІЯ та АЛЬТЕРНАТИВНЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ СПОРІВ: ВІДПРАЦЮВАННЯ НАВИЧОК" 
ТРЕТІЙ  модуль тривав 7 днів - з 25.11.2019 по 01.12.2019 "Тренінг для тренерів з альтернативного врегулювання спорів, запобігання булінгу та базових навичок медіатора Шкільної служби порозуміння"
Тренінговий курс проходив під керівництвом ІРИНИ ТАРАН – національного консультант-тренера з медіації, фасилітатора і тренера з впровадження відновних практик (посередництва), в тому числі – створення Шкільних Служб Порозуміння.