СЕМІНАР ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ЗАКЛАДІВ СЕЛИДІВСЬКОЇ ТГ

 13 квітня 2023 року для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Селидівської ТГ проведено семінар «Безпечна та дружня до дитини школа» – cистемна модель для створення сприятливого освітнього середовища в контексті реформи НУШ».

Психолог Селидівського ЦПРПП Альона Молчанова наголосила на тому, що , «Безпечна школа» — це навчальний заклад, який забезпечує захист від насильства, образ, зловживань та експлуатації учнів, персоналу школи, зокрема вчителів. Під безпекою розуміють захист від багатьох конкретних загроз, як-от: дитячої праці, торгівлі людьми, тортур, тілесних покарань, знущань, сексуальних домагань, зловживань та експлуатації, вербування до збройних сил, збройного нападу та стихійних лих.

Яна Вязьміна, практичний психолог Селидівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 ознайомили з метою та принципами Безпечної та дружньої до дитини школи та познайомила з першими кроками впровадження цього проєкту.

Ірина Зубенко, вчитель англійської мови Селидівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6  приділила увагу питанню поєднання концепції НУШ і БДДШ та як це втілюється на практиці у закладі освіти.