Навчальна гра з протидії насильства «КРОК»

     З проблемою насильства та булінгу стикається майже кожна людина. Щоб такі прояви траплялися якомога рідше і не переростали в системне явище у закладах освіти проводиться системна робота до якої залучені усі учасники освітнього процесу. Щодня фахівці психологічної служби впроваджують у свою діяльність нові форми роботи, застосунки та  інструментарій.

    15 листопада 2023 року пройшов семінар -практикум «Використання профілактичної гри "Крок. Твоя демоверсія складних рішень", як інструменту в профілактиці насилля та жорстокого поводження з дітьми» під час якого Чернікова Юлія, соціальний педагог Селидівського ліцею №1 Селидівської міської ради презентувала новий унікальний інструмент у роботі з дітьми для психологів, соціальних працівників. Він поєднує у собі казкотерапевтичні методики та гейміфікацію.  Під час практичної частини заходу учасники мали змогу апробувати на собі  дану гру.

    Долучитися до використання навчальної гри з протидії насильства «КРОК» можна за посиланням: https://etcetera.org.ua/articles/krok/