ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ. ДЕНЬ 3 "ПІДТРИМАЙ СЕБЕ"

 

Всі наші успіхи чи поразки так чи інакше залежать від емоцій. Мудреці, релігійні лідери, науковці роками стверджують про важливість підтримувати позитивний емоційний стан.

Але як зрозуміти, який він і куди нам рухатися?

Пропонуємо Вам пройти онлайн-тест та визначити, на що саме необхідно звернути увагу.

https://tutkatamka.com.ua/.../piznaj-sebe-2-xvilinnij.../

Ми часто забуваємо про найважливіше – дбати про себе та своє психічне здоров’я. В теперішній час населення отримує колосальні навантаження на роботі, на навчаннях, висока відповідальність, напруга – негативно відбивається на якості життя.

Перш за все важливе піклування про свій емоційний стан. І це не повинно бути проблемою, турбота про себе повинна бути способом життя.

Пропонуємо Вашій увазі техніку заспокоєння думок «Ментальний колаж».

https://docs.google.com/.../1h4ZZclIdA1cp.../edit...

Арттерапія  - це метод психотерапії, який дозволяє за допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти,  тривогу, страхи, що турбують людину. Вона підходить не лише дітям, а й дорослим. Перевага цього методу є такою, що він є достатньо екологічним. Результатом арттерапії є відчуття полегшення, задоволеність своїм емоційним станом, усвідомлення свого стану, подолання відчуття унікальності власної проблеми. Таким чином, дієвість даного методу не викликає сумнівів, адже мистецтво здатне лікувати! За наданим посиланням Ви ознайомитесь з  22 ефективними способами привести мозок в норму  https://docs.google.com/.../1H0r7xQ5GHtxU.../edit...